Menú Cerrar

El projecte

Se trata solo de un breve extracto de la página con información acerca de ti.

img_4301

Foto de Victoria Hertel

El programa Polaritats es va llançar en el curs 2015-2016 en col·laboració amb “Art. Professió i docència”, grup d’innovació pedagògica de la Facultat de Belles Arts de Barcelona. El seu objectiu és oferir una millor comunicació i comprensió del context professional pels estudiants i també d’indagar en vies de col·laboració entre artistes/curadors i estudiants.

Polaritats es basa en els projectes i residències organitzades al llarg de tot l’any en Homesession: els seus participants estan convidats a interactuar i col·laborar amb l’equip pedagògic de la Universitat i els estudiants a través d’una sèrie de tallers, xerrades, presentacions i projectes en col·laboració.

A partir de l’any 2017 el programa s’expandeix a l’Escola Massana i la Universitat de Lleida (facultat d’Enginyeria Informàtica).


cast.

El programa Polaritats fue lanzado en 2015-2016 en colaboración con “Art. Professió i docència”, grupo de innovación pedagógica de la Facultad de Bellas Artes de Barcelona. Su objetivo es ofrecer una mejor comunicación y comprensión del contexto profesional por los estudiantes y también de indagar en vías de colaboración entre artistas/curadores y estudiantes.

Polaritats se basa en los proyectos y residencias organizadas a lo largo de todo el año en Homesession: sus participantes están invitados a interactuar y colaborar con el equipo pedagógico de la  Universidad y los estudiantes a través de una serie de talleres, charlas, presentaciones y proyectos en colaboración.

A partir de 2017 el programa se ha extendido a la Escola Massana y a la Universidad de Lleida (facultad de Ingeniería Informática).


Eng.

Polaritats was launched in 2015-2016 in collaboration with “Art. Professió i docència”, a group for pedagogical innovation from the Fine Arts Faculty of the University of Barcelona. It aims at offering a better communication and understanding of the professional context by the students as well as fostering ways of collaboration between artists/curators and students.

Polaritats is based on the projects and residencies that are organized throughout the year at Homesession: their participants are invited to interact and collaborate with the pedagogical team of the University and the student through a serie of workshops, talks and presentations as well as common projects.

As of 2017, the program has been extended to the Escola Massana and the University of Lleida (faculty of Computer Engineering).


Polaritats es un projecte de

 

amb el suport de

                              

 

pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz