Menú Cerrar

Introducció vídeo

 

Polaritats és un projecte sorgit de la col·laboració entre Homesession i la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona, a través del grup d’innovació docent “Art. Professió i Docència”. A partir de l’any 2017 el programa s’expandeix a l’Escola Massana i la Universitat de Lleida (facultat d’Enginyeria Informàtica).

Polaritats articula activitats d’intercanvi i compartiment del coneixement artístic en l’àmbit de l’ensenyament superior: artist talks, entrevistes a creadors pels propis estudiants, tallers artística col·laboratius.

Amb un cicle basat en l’any escolar i una validació curricular a l’Universitat de Barcelona, Polaritats té com a objectiu establir vincles pràctics entre l’àmbit de l’art professional i l’ensenyament, sigui artístic o no.


cast.

Polaritats es un proyecto surgido de la colaboración entre Homesession y la Facultad de Bellas Artes de la Universidad de Barcelona, a través del grupo de innovación docente “Art. Professió i Docència”. A partir de 2017 el programa se ha extendido a la Escola Massana y a la Universidad de Lleida (facultad de Ingeniería Informática).

Polaritats articula actividades de intercambio y compartimento del conocimiento artístico en el ámbito de la enseñanza superior: artist talks, entrevistas a creadores por los propios estudiantes, talleres artísticos colaborativos.

Con un ciclo basado en el año escolar y una validación curricular en la Universitat de Barcelona, Polaritats tiene como objetivo establecer vínculos prácticos entre el ámbito del arte profesional y la enseñanza, sea artístico o no.


Eng.

Polaritats is a project that emerges from a collaboration between Homesession and the Faculty of Fine Arts at the University of Barcelona, through its educational innovation group “Art. Teaching and Profession”. As of 2017, the program has been extended to the Escola Massana and the University of Lleida (faculty of Computer Engineering).

Polaritats articulates activities of exchange and sharing of the artistic knowledge at the University: artist talks, interviews to creators made by the students, collaborative artistic workshops.

With a yearly cycle and an official validation from the University of Barcelona, Polaritats aims at establishing practical ties between the field of the professional art and the education,  whether artistic or not.

pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz