Menú Cerrar

Exótica. Andrea Gómez | workshop

06.07.2016 | 16.00 h | Arts Santa Mònica

Assistència: 25 persones, 12 de les quals estudiants

El taller “Exótica” pretenia compilar un seguit d’idees al voltant de l’exòtic des d’un exercici de dibuix dirigit. Aquest exercici ha estat acompanyat de continguts audiovisuals que posaran en context als participants desplegant fragments d’informació al voltant de l’exòtic i fent èmfasi en la càrrega postcolonial del terme. Exòtica ha estat una experiència en blanc i negre. Els dibuixos que resultin d’aquest taller seran part d’una publicació.


cast.

06.07.2016 | 16.00 h | Arts Santa Mònica

Asistentes: 25 personas, 12 de las cuales eran estudiantes

El taller “Exótica” pretendía compilar una serie de ideas alrededor de lo exótico desde un ejercicio de dibujo dirigido. Este ejercicio ha sido acompañado de contenidos audiovisuales que pondrán en contexto a los participantes desplegando fragmentos de información en torno a lo exótico y haciendo énfasis en la carga post-colonial del término. Exótica ha sido una experiencia en blanco y negro. Los dibujos que resulten de este taller serán parte de una publicación.


eng.

06.07.2016 | 16.00 h | Arts Santa Mònica

Attendees: 25 people, of which 12 are students

In this workshop, called “Exótica”, the artist’s objective was to compile a series of ideas around the exotic and with this aim, proposed to begin with an exercise in directed drawing. What is more, this exercise was accompanied with audio-visual content and sounds, realised in collaboration with Torya Modet, that endeavoured to place the participants in context, unveiling fragments of information around the exotic and placing emphasis on the post-colonial charge of the term.

Finally, to give the project continuity, the drawings resulting from this workshop were included in a publication.

Andrea Gómez

Homesession – Andrea Gómez

Artículos relacionados