Menú Cerrar

Entrevista a Andrea Gómez

cat.

Entrevista a Andrea Gómez realitzada per Albert Gironès (estudiant de Belles Arts)

1. Què extreus de l’experiència de realitzar un workshop en col·laboració amb Homesession? Ens expliques una mica quina va ser la metodologia que vas seguir en aquest?

L’experiència va ser meravellosa. A nivell de metodologia, la idea va ser més que fer un taller, generar una situació on l’experiència i el pensament a través del dibuix, el so i el text ajudessin a expandir la nostra relació amb la idea de l’exòtic, intentant posar al marge la càrrega post colonial del terme, i donant prioritat a les imatges i idees que cada participant té en relació a l’exòtic.

2. Per què es va utilitzar el nom de “Exòtica” per titular l’activitat?

El taller hereda el nom de la pel·lícula “Exòtica” de Atom Egoyan que va ser un dels referents principals per aquest taller.

3. Es va plantejar la possibilitat de realitzar una publicació amb els dibuixos resultants del taller. Què ens pots explicar sobre això?

Si, la idea és compilar el resultat del taller amb Homesession i dues sessions més que es faran en aquests mesos, un cop tingui tots els dibuixos que resultaran d’aquests 3 tallers, faré una selecció per a una publicació.

4. En el teu workshop, van assistir alguns alumnes de la facultat de Belles Arts. Creus que és important involucrar estudiants d’art a aquest tipus d’activitats? Per què?

És clar que sí, perquè considero que la Universitat de Barcelona té moltes mancances, i és per això que els estudiants d’aquesta facultat haurien d’obrir el panorama apuntant-se a les activitats paral·leles que ofereix la ciutat.

5. ¿Com valores l’activitat i el seu desenvolupament després de gairebé 10 mesos d’haver-la realitzat?

Aquest taller / situació el vaig plantejar com un experiment, ja que no dono tallers normalment, i ha estat una experiència molt enriquidora ja que la idea ha anat prenent formes més clares després d’aquesta primera versió que va succeir gràcies a Homesession, a més, la resposta de la gent ha estat fins ara molt encertada amb relació als fins que planteja el projecte.


cast.

Entrevista a Andrea Gómez realizada por Albert Gironès (estudiante de Bellas Artes)

1-¿Qué  extraes de la experiencia de realizar un workshop en colaboración con Homesession? ¿Nos cuentas un poco cuál fue la metodología que seguiste en éste?

La experiencia fue maravillosa. A nivel de metodología, la idea fue más que hacer un taller, generar una situación donde la experiencia y el pensamiento a través del dibujo, el sonido y el texto ayudasen a expandir nuestra relación con la idea de lo exótico, intentando poner al margen la carga post colonial del término, y dando prioridad a las imágenes e ideas que cada participante tiene en relación a lo exótico.

2-¿Por qué se utilizó el nombre de “Exótica” para titular la actividad?

El taller hereda el nombre de la película “Exótica” de Atom Egoyan que fue uno de los referentes principales para este taller.

3-¿Se planteó la posibilidad de realizar una publicación con los dibujos resultantes del taller. Qué nos puedes contar sobre eso?

Sí, la idea es compilar el resultado del taller con Homesession y dos sesiones más que se harán en estos meses, una vez tenga todos los dibujos que resultarán de estos 3 talleres, haré una selección para una publicación.

4-¿En tu workshop, asistieron algunos alumnos de la facultad de Bellas Artes. Crees que es importante involucrar a estudiantes de arte a este tipo de actividades? ¿Por qué?

Claro que sí, porque considero que la Universidad de Barcelona tiene muchas carencias, y es por esto que los estudiantes de esta facultad deberían abrir el panorama apuntándose a las actividades paralelas que ofrece la ciudad.

5-¿Cómo valoras la actividad y su desarrollo después casi 10 meses de haberla realizado?

Este taller/situación lo planteé como un experimento, pues no doy talleres normalmente, y ha sido una experiencia muy enriquecedora ya que la idea ha ido tomando formas mas claras después de esa primera versión que sucedió gracias a Homesession, además, la respuesta de la gente ha sido hasta ahora muy acertada con relación a los fines que plantea el proyecto.

Artículos relacionados

pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz