Menú Cerrar

ENTREVISTA A RAFA CASTANYER

Cat.

Entrevista a Rafa Castanyer realitzada per Roc Domingo Puig (estudiant de Belles Arts)

1- Quines certeses tenies amb el que passaria durant el taller Walking Free Comic? Que t’ha portat a desenvolupar una tàctica com aquesta? Com encaixa aquest procés amb la teva obra?

És una qüestió de fe. Fe en què esdevindrà un traspàs d’informació i emoció. D’intentar anar cap als altres amb el que tens, portes, ets, mostres, ensenyes… Pensar, desitjar, condicionar i buscar que això passi. La meva obra és plena de persones que directa o indirectament participen, m’acompanyen, celebren amb mi o m’ajuden. Reconèixer-ho i sumar tot el que apareix en el camí em sembla un acte humà natural. Aquest procés, doncs encaixa de forma orgànica i natural

2- Creus que els teus projectes tenen a veure amb l’educació i la mediació artística?

Tenen a veure amb el desig de compartir. Crear és comunicar, parlar als altres, oferir… L’educació és això, o hauria de ser-ho.

3- Al teu perfil d’Instagram s’hi pot veure també què desenvolupes tallers amb infants. De quina manera aquests tallers es vinculen amb la teva obra?

Són els meus professors. Les seves actituds en els processos creatius són obertes i inesperades, impressionants. Aprenc molt i m’agrada estar amb ells i elles.

4- Paraules com “inventada” i “imaginada” apareixen amb freqüència en els teus projectes, que impliquen en la teva manera de treballar?

És una forma d’arribar on no puc, on sembla impossible aparentment. És fer màgia per aconseguir-ho. Inventar la manera de…, o imaginar com…

5- Per acabar, amb què et quedes de la teva experiència a Homesession, i del projecte que hi has desenvolupat? Quins plans de futur tens?

La comprensió sensible de totes i tots, l’acompanyament i el gaudi del meu desig i les meves idees. Això ha estat el millor!!

El futur passa per a donar forma en còmic el treball col·lectiu que vam fer, tornant-ho a celebrar junts.


Cast.

Entrevista a Rafa Castañer realizada por Roc Domingo Puig (estudiante de Bellas Artes)

1- Qué certezas tenías con el que pasaría durante el taller Walking Free Comic? Qué te ha traído a desarrollar una táctica como esta? Cómo encaja este proceso con tu obra?

Es una cuestión de fe. Fe en que acontecerá un traspaso de información y emoción. De intentar ir hacia los otros con el que tienes, puertas, eres, muestras, enseñas… Pensar, desear, condicionar y buscar que esto pase. Mi obra es llena de personas que directa o indirectamente participan, me acompañan, celebran conmigo o me ayudan. Reconocerlo y sumar todo el que aparece en el camino me parece un acto humano natural. Este proceso, pues encaja de forma orgánica y natural.

2- Crees que tus proyectos tienen que ver con la educación y la mediación artística?

Tienen que ver con el deseo de compartir. Crear es comunicar, hablar a los otros, ofrecer… La educación es esto, o tendría que serlo.

3- A tu perfil de Instagram se puede ver también qué desarrollas talleres con niños. De qué manera estos talleres se vinculan con tu obra?

Son mis profesores. Sus actitudes en los procesos creativos son abiertas e inesperadas, impresionantes. Aprendo mucho y me gusta estar con ellos y ellas.

4- Palabras como “inventada” y “imaginada” aparecen con frecuencia en tus proyectos, que implican en tu manera de trabajar?

Es una forma de llegar donde no puedo, donde parece imposible aparentemente. Es hacer magia para conseguirlo. Inventar la manera de…, o imaginar cómo…

5- Para terminar, con que te quedas de tu experiencia a Homesession, y del proyecto que has desarrollado? Qué planes de futuro tienes?

La comprensión sensible de todas y todos, el acompañamiento y el goce de mi deseo y mis ideas. Esto ha sido lo mejor!!

El futuro pasa para dar forma en cómic el trabajo colectivo que hicimos, volviéndolo a celebrar juntos.

Artículos relacionados

pornobonjourxnxz.infopornhud.bizpornlf.compornmegahd.comxdesiporn.biz